Mijn naam is Tineke van Toorenburg

Geboren en getogen in Drachten en sinds 1991 woonachtig in het Noorden van Friesland .Via Ternaard naar Aalsum waar ik samen met mijn man nog steeds erg graag woon. Mijn zoon en dochter zijn uitgevlogen en hierdoor heb ik meer tijd voor mijn passie en hobby.

Puur uit nieuwsgierigheid ben ik de opleiding kleurconsulente gaan volgen bij EP professional presentation Den Haag. Ik werd hier zo enthousiast en blij van dat ik heb besloten er mijn beroep van te maken om mensen te helpen met mijn kleuranalyses. Daarnaast heb ik nog een dagopleiding glans voor sieraden en stoffen gevolgd bij Janneke Wolting en ben ik bezig met de opleiding basis-visagie . Al snel merkte ik dat het plaatje nog niet helemaal compleet was en ik besloot de opleiding kledingstylist te volgen bij Nelleke Mulder Imago Groep.

Zo is het plaatje compleet en ben ik in staat mensen te adviseren te helpen en blij te maken . je bent immers nooit volledig gekleed tot je een glimlach draagt………

Naast kleur is je persoonlijke stijl van kleden van groot belang. De kleding die je draagt is van invloed op je zelfvertrouwen. Als je de juiste kledingstukken draagt zie je er uit alsof je de ideale maten hebt.

Een investering in een kleur/stijladvies is een investering in je zelf.

© 2019 - 2021 tvtkleuradvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel