Is het je weleens opgevallen dat je iets aan doet maar het jou niet flatteert? Dat komt omdat het waarschijnlijk de verkeerde kleur heeft voor je huid,  je haar,  je ogen of zelfs je make-up.

Net zoals het dragen van de juiste kleuren ervoor zorgt dat je er levendiger en frisser uit kunt zien, kun je er in de verkeerde kleuren bleek en saai uitzien.

Mijn opleiding bij E.P. Professional Presentation stelt mij in staat om te bepalen welk 'seizoen' jou het beste beschrijft en om je te helpen bij het kiezen van het kleurenpalet dat voor jou het meest vleiend is.

We bepalen eerst of je meer warm of cool bent . Door je nek en schouders te draperen met meerdere drapeerdoeken  uit elk van de vier seizoenen zullen  we eerst je seizoen bepalen, misschien ben je wel een mix tussen seizoenen. Ik werk met het 10 seizoenen systeem.(ik ken alle systemen)

We doen alles samen en zoeken dan ook samen uit welke kleuren jou het meest flatteren. Na een uigebreide analyse krijgt je een kleurkaart of waaier als geheugensteuntje bij het winkelen . Een analyse duurt ongeveer anderhalf uur.

Belangrijk voor de analyse is daglicht, dus om een analyse bij u thuis succesvol te laten zijn is overdag de beste optie en in een ruimte met voldoende daglicht (een raam naar buiten is meestal voldoende).

Daarnaast is het belangrijk dat de analyse wordt gedaan op een naturel huid, dus zonder make-up en ook zonder sieraden (deze kunnen de analyse beinvloeden).Als u bril dragend bent doen we de analyse 2 keer 1 keer met en 1 keer zonder bril.

Voor een analyse afspraak kunt u mij mailen, bellen, appen of via Facebook bereiken.

gr Tineke van Toorenburg.

© 2019 - 2021 tvtkleuradvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel