garantie/onderhoud.

Voor TvT kleuradvies zijn tevreden klanten het allerbelangrijkste! We proberen altijd tot een oplossing te komen, maar hanteren wel een aantal voorwaarden.  
Stuur een mail met je klacht naar info@tvtkleuradvies.nl
1. Vermeld wat er mis is
2. Voeg een foto toe
3. Vermeld je ordernummer (terug te vinden in je emails).

Bij accoord kan je het kapotte sieraad of bijoux op de juiste manier gefrankeerd retour sturen naar

TvTkleuradvies

Hantumerwei 71

9121CA Aalsum

Alle gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit waardoor ze, mits juist behandeld, lang meegaan. TvT kleuradvies geeft een garantie van 1 maand op verkleuren.
Daarna is geen garantie meer, omdat de oorzaak van verkleuringen gerelateerd is aan de PH waarde van je huid. Parfum en cremes kunnen oorzaken zijn van verkleuring. Wacht met aanbrengen van sieraden tot het opgedroogd is.

We raden u ook aan uw sieraden niet te dragen tijdens het baden, in bed of tijdens het sporten. Laat je sieraden ook niet 's nachts om en bewaar ze in een afgesloten doosje of zakje.

 

 Zoetwaterparels edelstenen en halfedelstenen.

Parels zijn een natuurproduct en het oppervlak van een parel is niet zo hard als van een edelsteen. Stoffen zoals zweet, haarlak, deodorants, cosmetica etc. kunnen het oppervlak van de parel onherstelbaar beschadigen. Doe het parelarmbandje ook af bij je kindje tijdens een badje omdat anders de parels dof kunnen worden. Je ontvangt van TvT kleuradvies sieraden een zijden sieradenbuideltje om het parelsieraad in te bewaren.

Voor meer info neem contakt op met tinekevantoorenburg@gmail.com

© 2019 - 2021 tvtkleuradvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel