test

Workshop kleur of style.

Iets leerzaams en leuks doen tijdens vriendinnen dag/avond, teamuitje of met familie? Dan is een workshop iets voor jou! Na uitleg van een klein beetje theorie gaan we lekker samen aan de slag in de praktijk onder het genot van koffie thee en iets lekkers. De workshops zijn geschikt voor minimaal vier tot maximaal zes deelnemers. Voor grotere groepen maken we een offerte op maat.

Workshop style.

Tijdens de workshop style  leer je alles over je lichaamsvormen en ontdek je welke modellen kleding voor jou het meest geschikt zijn. Je leert camoufleren waar je wilt en te accentueren van je mooiste punten! Iedereen is uniek dus iedereen wordt ook nog apart geholpen.

Workshop kleur

De workshop ‘Kleur’ geeft inzicht in je eigen kleurbeeld en welke kleuren jou ondersteunen en zichtbaar maken. Je leert welke kleuren het beste bij je passen en je ontvangt een kleurenkaart met jouw beste kleuren mee naar huis. De analyse doe met behulp van mij bij elkaar, en ben je dus lekker actief bezig!

Workshop make-up

Tijdens de workshop ‘make-up’ ga je praktisch bezig met het aanbrengen van make-up. Je leert welke make-up bij jouw gezicht, ogen en huid past en welke kleuren je daarvoor kunt gebruiken. Je gaat een dag make-up aanbrengen met de producten van golden rose. Na afloop is het mogelijk producten aan te schaffen.