Is het je weleens opgevallen dat je iets aan trekt maar het jou niet flatteert? Dat komt omdat het waarschijnlijk de verkeerde kleur heeft voor je huid, je haar, je ogen of zelfs je make-up.

Net zoals het dragen van de juiste kleuren ervoor zorgt dat je er levendiger en frisser uit kunt zien, kun je er in de verkeerde kleuren bleek en saai uitzien.

Mijn opleiding bij E.P. Professional Presentation stelt mij in staat om te bepalen welk ‘seizoen’ jou het beste beschrijft en om je te helpen bij het kiezen van het kleurenpalet dat voor jou het meest vleiend is.

Met een persoonlijke kleuranalyse bepalen we eerst of je meer warm of cool bent. Door je nek en schouders te draperen met meerdere drapeer doeken uit elk van de vier seizoenen zullen we eerst je seizoen bepalen, misschien ben je wel een mix tussen seizoenen. Ik werk met het 10 seizoenen systeem (ik ken alle systemen).

We doen alles samen en zoeken dan ook samen uit welke kleuren jou het meest flatteren. Na een uitgebreide analyse krijgt je een kleurenkaart of waaier als geheugensteuntje bij het winkelen. Een analyse duurt ongeveer anderhalf uur.

Belangrijk voor de analyse is daglicht, dus om een analyse bij u thuis succesvol te laten zijn is overdag de beste optie en in een ruimte met voldoende daglicht (een raam naar buiten is meestal voldoende).

Daarnaast is het belangrijk dat de analyse wordt gedaan op een naturel huid, dus zonder make-up en ook zonder sieraden (deze kunnen de analyse beïnvloeden).Als u brildragend bent doen we de analyse 2 keer 1 keer met en 1 keer zonder bril.

Voor bruidjes heb ik een speciale bruidsanalyse. Wil je meer weten over hoe je het mooiste straalt op jouw speciale dag? Misschien is een persoonlijke bruids analyse ook interessant! We zoeken dan de juiste kleur en glans voor jouw jurk. En doormiddel van de glansanalyse die er bij hoort kunnen we ook bepalen welke sieraden en accessoires daar mooi bij passen. Deze glansanalyse is ook zeer geschikt voor de bruidegom!